Salgssupport

Med relationerne i fokus tilbyder vi at styrke din salgsorganisation, hvad enten det drejer sig om lancering af et nyt produkt, en øget salgsindsats, omstruktureringer eller bare almindelig travlhed.

Vi kender kravene og forventningerne fra både leverandører, forhandlere og kunder, uanset om der er tale om kapitalkæder, frivillige kæder eller selvstændige butiksejere.

Retail Support kan både påtage sig salgsopgaver “i marken”, og på mere overordnet plan som f.eks. KAM, opfølgning på sælgerstaben, deltagelse i projekter, implementeringer, sammenlægninger osv.

Mulighederne er mange, og i alle tilfælde er der fokus på at skabe og fastholde nære relationer, optimere værdikæden – og sikre en god forretning.

Sammen med vores kunder definerer vi på forhånd forventninger, metoder og målepunkter, sådan at kræfterne fra starten bruges på at skabe resultater og værdi. Vi rapporter naturligvis løbende, og afsøger nye muligheder for udvikling af samarbejdet.

Vi har flere forskellige afregningsformer for salgsopgaver, og vi fortæller gerne mere om mulighederne ved et uforpligtende møde.