Retail Studio

Retail Studio er stedet, hvor leverandører i trygge rammer kan foretage prøveopbygning af nye sortimenter på rigtigt butiksinventar, afprøve nye POS løsninger osv.

Ofte er der ikke mulighed for at lave en egentlig sortimentsetablering, uden at det foregår i en fysisk butik. Det betyder, at der er tidspres på for at gøre arbejdet færdigt, og efterfølgende udrulle det til butikskædens andre forretninger.

Dette pres findes ikke hos os, da der er masser af tid og plads til at finpudse løsningen til det ønskede resultat er opnået – og til alle er tilfredse.

Arbejdet i Retail Studio kan danne grundlag for udarbejdelse af manualer til brug for udrulning, og der er mulighed for at foretage en introduktion til de medarbejdere som skal udføre opgaven i butikkerne. Alt sammen med henblik på at skabe et optimalt og ensartet resultat, samtidig med at der spares tid.

Samtidig kan Retail Studio danne rammmen om salgsmøder, kick-off, workshops og meget mere.

Vi har rammerne, og hjælper naturligvis hele vejen igennem, i det omfang det ønskes. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe, og er der behov for forplejning til leverandører og deres gæster sørger vi selvfølgelig også for dette.

Kontakt os venligst for at høre mere – eller for at booke tid.