Om Retail Support

Retail Support tilbyder et samlet retailkoncept målrettet leverandører til DIY og nonfood, med mulighed for at vælge de ydelser der er behov for.

Vi udfører salgssuppport, merchandising, montage og produktdemonstrationer, og dækker dermed ethvert behov for leverandører til danske butikskæder, uanset om der er tale om lokale eller internationale leverandører.

Er der behov for det, udfører vi også markedsanalyser, ligesom vi naturligvis kan tage os af reklamationshåndtering og telefonisk hotline.

Mange leverandører har allerede set fordelene i at benytte vores services, og dermed opnået en markant besparelse, og fået adgang til et etableret og fleksibelt setup af høj kvalitet. Vores medarbejdere er kendte i butikkerne, og arbejder målrettet på at skabe merværdi for vore kunder og butikkerne.

Retail Support Denmark ApS er ejet af Retail Support Scandinavia AB og Søren Rohde ApS. Med egne afdelinger i Sverige, Norge og Danmark kender vi de lokale forhold indgående, og har vores daglige gang i butikkerne.

Kontakt os venligst for flere oplysninger, eller for aftale om et uforpligtende møde.

Velkommen hos Retail Support!

Med venlig hilsen
soeren
Søren Rohde
Administrerende direktør