Merchandisere til Sjælland

Vi har travlt, og søger nu 2 dygtige merchandisere til distrikt Sjælland, hvor vores hold i forvejen består af 8 personer plus freelancere.

De primære arbejdsopgaver er servicering af byggemarkeder, herunder varebestilling, vareopsætning, trimning, reklamationshåndtering samt etablering af kampagneplaceringer mm. Dertil kommer opsætning og montering af butiksinventar og udstillinger samt opbygning af space, opsætning af prismærker, skilte mm.

Vi forventer, at du har erfaring med merchandising, butiksarbejde og/eller montageopgaver, og at du kan arbejde kreativt og selvstændigt.

Som person er du imødekommende, kreativ, robust og løsningsorienteret. Du har både hovedet og hænderne skruet godt på, og er vant til at udføre fysisk arbejde og få tingene gjort.

Du tilbydes ansættelse i en virksomhed med et højt tempo, dygtige kolleger og en uformel omgangstone. Vi stiller gulpladebil samt nødvendigt værktøj til rådighed, og sørger naturligvis for den nødvendige introduktion og oplæring.

Retail Support arbejder målrettet med leverandører til DIY (gør-det-selv), håndværkerbutikker og andre non-food butikker. Blandt vores kunder findes førende leverandører som Bosch, Philips, Henkel og Fischer m.fl., og vi varetager leverandørernes samlede behov, fra vareopsætning og etablering af udstillinger til produktdemonstrationer og håndtering af kundereklamationer.

Der er tale om fuldtidsansættelse, og opgaverne ligger som udgangspunkt på hverdage. Overarbejde må påregnes i travle perioder. Vi forestiller os, at du er bosiddende centralt i distriktet.

Tiltrædelse: snarest.

Ansøgning med CV og foto sendes til job@retailsupport.dk, mærket “Merchandiser Sjælland”. Samtaler afholdes løbende.

Har du behov for yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe til adm. direktør Søren Rohde på 21 14 00 21. Læs mere om Retail Support på vores hjemmeside www.retailsupport.dk.