Merchandisere til Jylland

Til servicering, etablering og ombygning af butikker søger vi endnu to dygtige merchandisere til Jylland; den ene til distrikt Nordjylland, den anden til distrikt Sydjylland og Fyn.

De primære arbejdsopgaver er opsætning og vedligeholdelse af leverandørernes sortiment og visninger i byggemarkeder, herunder vareopsætning, varebestilling, opbygning af space og udstillinger, skilte, prismærker osv.

Vi arbejder målrettet med leverandører til byggemarkeder (DIY), håndværkerbutikker og andre non-food butikker. Blandt vores kunder findes førende leverandører som Bosch, Philips, Kärcher, Nordlux, Rapid m.fl., og vi varetager leverandørernes samlede behov, fra vareopsætning og etablering af udstillinger til produktdemonstrationer og håndtering af kundereklamationer.

Som person er du udadvendt, imødekommende og kreativ, men også robust og løsningsorienteret. Du har både hovedet og hænderne skruet godt på, og er vant til at udføre fysisk arbejde og få tingene gjort. Har du erfaring med butiks-arbejde og/eller montage er det en stor fordel. Du er naturligvis præsentabel og mødestabil.

Vi tilbyder ansættelse i en succesfuld vækstvirksomhed, hvor vi lægger stor vægt på nære relationer til både leverandørerne og de butikker vi besøger. Vi har generelt en lav udskiftning blandt vores personale, og ansættelse sker derfor med henblik på et langvarigt ansættelsesforhold. Du vil få et nært samarbejde med kollegerne i Jylland, og naturligvis med kollegerne i resten af landet.

Der er tale om fuldtidsansættelse, og opgaverne ligger som udgangspunkt på hverdage. Overarbejde må påregnes i travle periode. Kørsel sker i firmabil på gule plader, med det nødvendige værktøj til de opgaver du skal udføre. Vi forestiller os, at du er bosiddende centralt i distriktet.

Du skal kunne fremvise en straffeattest og gyldigt kørekort.

Tiltrædelse: snarest. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning med CV og foto sendes til job@retailsupport.dk, mærket “Merchandiser Nordjylland” eller “Merchandiser Sydjylland og Fyn”. Samtaler afholdes løbende.

Har du behov for yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe til adm. direktør Søren Rohde på 21 14 00 21. Læs mere om Retail Support på vores hjemmeside www.retailsupport.dk.