Merchandiser Sjælland

Stillingen er besat.

Til servicering af byggemarkeder søger vi en merchandiser til vores team på Sjælland.

Opgaverne omfatter opbygning og vedligeholdelse af sortimenter og udstillinger, herunder varebestilling, vareopfyldning, præsentation af kampagner, montering af udstillinger osv.

Som person er du imødekommende, positiv, kreativ og løsningsorienteret. Du har både hovedet og hænderne skruet godt på, og er vant til at udføre fysisk arbejde og få tingene gjort. Du skal kunne fremvise straffeattest og have kørekort til personbil. Erfaring fra butik er en fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes ansættelse i en virksomhed med et højt tempo, dygtige kolleger og en uformel omgangstone. Vi stiller gulpladebil samt nødvendigt værktøj til rådighed, og sørger naturligvis for den nødvendige introduktion og oplæring.

Der er tale om fuldtidsansættelse, og opgaverne ligger som udgangspunkt på hverdage. Overarbejde må påregnes i travle periode. Kørsel sker i firmabil på gule plader, med det nødvendige værktøj til de opgaver du skal udføre. Vi forestiller os, at du er bosiddende centralt i distriktet, gerne omkring Roskilde eller Storkøbenhavn.

Tiltrædelse: snarest.

Ansøgning med CV og foto sendes til job@retailsupport.dk, mærket “Merchandiser Sjælland”. Samtaler afholdes løbende.

Har du behov for yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe til adm. direktør Søren Rohde på 21 14 00 21. Læs mere om Retail Support på vores hjemmeside www.retailsupport.dk