Lampemontør til Sjælland

Vi har travlt, og søger nu en dygtig lampemontør til Sjælland, med tiltrædelse omgående. Der er tale om en midlertidig ansættelse, men for den rette person kan senere fastansættelse blive en mulighed.

Arbejdsopgaverne vil primært være montage af lamper, inventar osv. i byggemarkeder, møbelhuse samt supermarkeder på hele Sjælland.

Vi forventer, at du har erfaring med montageopgaver, at du er fortrolig med montering af lamper, og at du kan arbejde kreativt og selvstændigt. Som person er du struktureret, positiv og serviceminded. Du skal kunne fremvise straffeattest og have kørekort til personbil. Erfaring fra butik er en fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes ansættelse i en virksomhed med et højt tempo, dygtige kolleger og en uformel omgangstone. Vi stiller gulpladebil samt nødvendigt værktøj til rådighed, og sørger naturligvis for den nødvendige introduktion og oplæring.

Retail Support arbejder målrettet med leverandører indenfor byggemarkeder, håndværkerbutikker og nonfood. Læs mere på www.retailsupport.dk.

Kontakt venligst Søren Rohde på 21140021 for yderligere oplysninger, eller send os en kort ansøgning sammen med CV på job@retailsupport.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.