Koordinator

Stillingen er besat. 

Retail Support søger en struktureret koordinator til koordinering af projekter, samt opfølgning og support i marken.

Arbejdsopgaverne er primært planlægning, opfølgning, rapportering samt evaluering på vores kontor, men også fysisk deltagelse i projekter, service osv. i butikkerne, herunder støtte og afløsning ved travlhed, ferie og sygdom.

Har du erfaring fra detailhandel, byggemarked, merchandising eller lignende vil det være en stor fordel.

Vi forventer, at du har udpræget ordenssans, og kan arbejde struktureret og selvstændigt, også når det går stærkt. Du skal samtidig være fleksibel ift. deltagelse i kundemøder og butikbesøg i hele landet. Endelig skal du have hænderne skruet godt på til udførelse af fysiske opgaver.

Retail Support er en virksomhed i vækst, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder om at yde en høj kvalitet med stor fleksibilitet og godt humør. Lyder dette som noget for dig vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi arbejder målrettet med leverandører til DIY (gør-det-selv), håndværkerbutikker og andre non-food butikker. Blandt vores kunder findes førende leverandører som Bosch, Philips, Kärcher, Debel m.fl., og vi varetager leverandørernes samlede behov, fra vareopsætning og etablering af udstillinger til produktdemonstrationer og håndtering af kundereklamationer.

Der er tale om fuldtidsansættelse, med primært arbejdssted på vores kontor i Skovby vest for Aarhus. Vi forestiller os, at du er bosiddende i det øst- eller midtjyske område.

Du skal kunne fremvise en straffeattest og gyldigt kørekort.

Tiltrædelse: snarest. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning med CV og foto sendes til job@retailsupport.dk, mærket “Koordinator”. Samtaler afholdes løbende.

Har du behov for yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe til adm. direktør Søren Rohde på 71 21 00 21. Læs mere om Retail Support på vores hjemmeside www.retailsupport.dk.