Juniorkonsulent Sjælland

Stillingen er besat. 

Vi søger nu en juniorkonsulent til opsøgende og vedligeholdende salgsbesøg på vegne af vores kunder.

Arbejdsopgaverne omfatter primært salgsbesøg på vegne af vores kunder, med henblik på opbygning og vedligeholdelse af relationer, opfølgning på sortiment og kampagner, optagelse af ordrer samt produkttræning for butikspersonalet. Foruden dette vil der forekommende tilknyttede opgaver som merchandising og opbygning af butiksudstillinger.

Har du erfaring med salg, eller har du et naturligt talent for at opbygge relationer, vil vi meget gerne høre fra dig. Har du erfaring fra byggemarked eller nonfood vil det være en fordel.

Vi arbejder målrettet med leverandører til byggemarkeder og nonfood butikker. Blandt vores kunder findes førende leverandører som Philips, Bosch og Kärcher m.fl., og vi tilbyder at varetage leverandørernes samlede behov, fra vareopsætning og etablering af udstillinger til produktdemonstrationer og håndtering af kundereklamationer.

Som person er du udadvendt, imødekommende og tillidsvækkende, men også robust og løsningsorienteret. Du er naturligvis præsentabel og mødestabil.

Vi tilbyder ansættelse i en vækstvirksomhed med gode kolleger og en afvekslende hverdag. Vi lægger stor vægt på nære relationer til både leverandørerne og de butikker vi besøger, og at vores serviceydelser opleves som en integreret del af leverandørens forsyningskæde.

Der er tale om fuldtidsansættelse, og dit distrikt vil være hele Sjælland med tilhørende øer. Opgaver uden for dette område vil forekomme, herunder møde- og messedeltagelse. Kørsel sker i firmabil på gule plader. Vi forestiller os, at du er bosiddende centralt i distriktet.

Du skal kunne fremvise en straffeattest og gyldigt kørekort.

Tiltrædelse: snarest. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning med CV og foto sendes til job@retailsupport.dk, mærket “Juniorkonsulent Sjælland”. Samtaler afholdes løbende.

Har du behov for yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe til salgschef Tuan Nguyen på 24 22 00 62. Læs mere om Retail Support på vores hjemmeside www.retailsupport.dk.