Godt nytår 2018

Det er næsten ikke til at forstå, at der er gået fem år, siden Retail Support så dagens lys i Danmark den 1. januar 2013.

Fra begyndelsen var vi bare 3 mand – og vi er her stadig alle tre. Heldigvis er mange gode folk kommet til, så vi nu er 17 mand plus demonstratører og freelancere her i landet. Tilsammen leverer vores team en helt unik totalløsning, fra salgsopgaver over butiksprojekter og merchandising til produktdemonstrationer.

Heldigvis har mange leverandører valgt at benytte vores services, og vi er rigtig glade for de nære relationer som er skabt til såvel store som små kunder og til butikskæderne.

Som noget nyt tilbyder vi også lagerfaciliteter, ligesom vi i 2018 lancerer vores Retail Studio, hvor leverandører i ro og mag kan lave prøveopbygninger, inden deres sortimenter udrulles til butikskæderne. Samtidig har vi mulighed for at afholde produkttræning, salgsmøder osv. for både kunder og medarbejdere i huset.

Jeg er stolt af de resultater vi har skabt gennem årene, og ser frem til at fortsætte den positive udvikling i 2018 sammen med kunder og kolleger.

GODT NYTÅR!

Med venlig hilsen
soeren
Søren Rohde
Administrerende direktør

Comments are closed.