Freelancere søges

Vi har travlt, og har derfor behov for at udvide vores stab af freelancere, som støtter vores team af faste medarbejdere over hele landet.

Opgaverne spænder fra ombygning og montage til vareopfyldning og oprydning i butikker, primært byggemarkeder.

Arbejdet er på deltid, men der vil ofte være perioder med fast arbejde på fuld tid for den rette, ligesom fastansættelse kan komme på tale på længere sigt.

Har du erfaring med håndværk eller butiksarbejde er det en fordel, men bestemt ikke noget krav. Det vigtigste er at du har den rette indstilling til arbejdet, og forstår at vi er ambassadører for vores kunder i butikkerne.

Blandt opgaver er montering af lampeudstillinger, og her er det en fordel hvis du er gør-det-selv mand eller har en håndværksmæssig baggrund.

Vi forventer at du er mødestabil og at du kan strukturere dit arbejde indenfor de aftalte rammer.

Om du foretrækker at være ansat hos os på timeløn eller sende en faktura for udførte opgaver er helt op til dig.

Send lidt information om dig selv, gerne med foto og cv til job@retailsupport.dk, mærket “Freelancer”. Husk at skrive hvor du bor, og eventuelt hvilket område du er vant til at køre i.

Har du behov for yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe til adm. direktør Søren Rohde på 21 14 00 21. Læs mere om Retail Support på vores hjemmeside www.retailsupport.dk

Se også de ledige stillinger på vores Job side.

Comments are closed.