Bosch Butikskonsulent Midt/Nordjylland

Stillingen er besat

Bosch Butikskonsulent Professionelt Power Tools og Tilbehør i Midt/Nordjylland

Du bliver en del af det danske salgsteam, hvor du får ansvaret for salg til byggemarkedsbranchen, af Bosch el-værktøj og tilbehør til professionelle håndværkere og industrikunder distrikt Midt/Nordjylland.

Som Butikskonsulent er din opgave at sikre Bosch en optimal eksponering i butik og at aftalte sortimenter og placeringer overholdes i butikkerne. Du løser opgaverne i tæt samarbejde med butikspersonalet ud fra produktsortimenter, der er udarbejdet af den ansvarlige Key Account Manager. Du udvikler eksisterende forretninger, og du skaber nye muligheder i distriktet. Du refererer til salgschefen i Danmark.

Dine opgaver vil omfatte:

 • Merchandising, rådgivning og mersalg hos detail kunder (PRO) og tilbehør.
 • Sikre optimale, flotte og rene vareudstillinger på væg, gulvdisplay og salgstorv.
 • Sikre korrekt skiltning, herunder datakort, bagkort, prismærkning etc.
 • Sikre at butikkerne fører det aftalte sortiment.
 • Implementere og udstille kæde-/brandkampagner i attraktive salgsområder.
 • Sikre smidig håndtering af reklamationssager.
 • Sikre at butikspersonalet får den nødvendige produktuddannelse.
 • Afholdelse af produktdemonstrationer og deltagelse i messer.

Ansvarsområder og opgaver:

Som Butikskonsulent er du ansvarlig for salget af værktøjsløsninger og tilbehør til el-værktøj via forhandlerne i Midt- og Nordjylland. Du er ansvarlig for omsætningen og indtjeningen i distriktet. Du vil indgå i et team af 3 kollegaer i distriktet som arbejder tæt sammen på hverdagsniveau. En del af hverdagen er slutbrugerbearbejdning samt besøg hos slutbrugere i distriktet.

Om dig:

Vi forestiller os, at du har en salgsmæssig uddannelse med praktisk og solid produktteknisk baggrund og generel viden om byggeriet og byggematerialer. Du har en god evne til at skabe samt udvikle relationer til relevante beslutningstagere inden for branchen. Du er analytisk stærk og finder hurtigt ind til kernen i komplekse situationer og problemer.

Arbejdssted og rejseaktivitet:

Du kører som udgangspunkt ud fra eget hjem centralt i eget distrikt og planlægger selv din dag med salgsbesøg, produktdemonstrationer og deltagelse i relevante møder. Det primære distrikt har yderpunkter ved Hovedvej 15, Djursland, Randers og Hanstholm.

Erhvervserfaring:

Du har erfaring med udekørende salg af værktøj, byggematerialer eller andre tekniske produkter og komponenter til professionelle slutbrugere.

Brancheerfaring:

Kendskab til bygge- og håndværkerbranchen.

Teknisk viden:

Du skal have interesse i og evnen til at sætte sig ind i viden om tekniske produkter. Specifik produktoplæring vil ske hos Bosch.

Sproglige evner:

Du skal kunne tale og læse dansk samt beherske engelsk på middelniveau (engelsk er koncernsprog)

Andre specifikke evner eller viden:

Du skal kunne præsentere/demonstrere produkter for slutbrugere og kollegaer. Bruger af MS Office – herunder specielt Excel og Powerpoint.

Vi tilbyder dig:

 • Ansættelse i en spændende virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på nære relationer til slutbrugerne og de butikker vi besøger.
 • Fuldtidsansættelse med en fleksibel hverdag – og fri i weekenderne.
 • Gode kolleger og en uformel omgangstone.
 • Firmabil på gule plader, fuldt udstyret til de opgaver du skal udføre.
 • Hjemmekontor PC, printer, telefon etc.

Du ansættes hos Retail Support Denmark, som Bosch har et omfattende samarbejde med.

Om Bosch:

Bosch-koncernen er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser. Koncernen har ca. 400.000 ansatte på verdensplan (pr. 31.12.2019). Virksomheden opnåede i 2019 en omsætning på 77,7 mia. euro. Bosch-koncernen er opdelt i fire forretningsområder: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods og Energy and Building Technology.

I dag beskæftiger Bosch i Danmark totalt ca. 700 ansatte inden for de fire forretningsområder Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Hovedkontoret Robert Bosch A/S ligger i Ballerup, uden for København. Her udfører divisionerne Automotive Aftermarket, Power Tools og Thermotechnology salg og træning. Bosch i Danmark omfatter desuden også Bosch Rexroth A/S, BSH Hvidevarer A/S, samt Holger Christiansen A/S.

Det er Bosch-koncernens strategiske mål at skabe løsninger til det forbundne liv med produkter og løsninger, der enten indeholder kunstig intelligens eller er blevet udviklet eller fremstillet ved hjælp af dette. Bosch forbedrer livskvaliteten over hele verden med produkter og serviceydelser, der er innovative og vækker begejstring. Kort sagt, Bosch skaber teknologi, der er “Invented for life”.

Om Retail Support Denmark:

Retail Support arbejder målrettet med leverandører til DIY (gør-det-selv), håndværkerbutikker og andre non-food butikker. Blandt vores kunder findes førende leverandører som Bosch, Philips, Henkel og Tesa m.fl., og vi varetager leverandørernes samlede behov, fra vareopsætning og etablering af udstillinger til produktdemonstrationer og håndtering af kundereklamationer.

Vil du vide mere?

Læs mere om Bosch Professional på www.bosch-professional.com, og om Retail Support på www.retailsupport.dk. Har du behov for yderligere oplysninger er du velkommen til at ringe til adm. direktør Søren Rohde på 71 21 00 21.

Ansøgningsfrist: 20. januar 2021. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning med CV og foto sendes via “Søg jobbet online” nedenfor.

Tiltrædelse: Snarest.